Natura Park na Google+
Natura Park Natura Park Natura Park Natura Park Natura Park

 

 Ważne uroczystości wymagają niezwykłej oprawy.

 

Restauracja Natura Park

 

W restauracji Barka, która znajduje się na terenie ośrodka, organizujemy wesela, komunie, stypy, jubileusze i inne imprezy okolicznościowe. Dysponujemy salą na 150 osób, wspaniałą, domową kuchnią oraz wieloma pomysłami, które sprawią, że ważną dla Ciebie uroczystość przeżyjesz w niezapomniany sposób. Znakomitym uzupełnieniem tych walorów jest spokojne, leśne otoczenie wraz z przestrzenią do relaksu i zabaw dla dzieci.

 

 

 

Restauracja Natura Park    Restauracja Natura Park  

 

Wesela

Wyjątkowe wydarzenie, jakim jest uroczystość zaślubin, wymaga niezwykłej oprawy.
Posiadamy przestronną, elegancką restaurację, która jest znakomitym miejscem do organizacji wesela. Zapewniamy organizację bajkowego przyjęcia weselnego ze zjawiskową dekoracją, posiłkami rozpieszczającymi podniebienie i atmosferą, która znana jest tylko naszym gościom.


Nocleg dla gości to równie ważny aspekt, jak samo przyjęcie. Posiadamy bardzo komfortowe apartamenty całoroczne, domki letniskowe.

 

Wesele Natura Park    Wesele Natura Park  

 

Wesele Natura Park    Wesele Natura Park  

 

Wesele Natura Park    Wesele Natura Park  

 

Od A do Z zorganizujemy ten wyjątkowy dzień w przepełnionej radością atmosferze. Elegancki wystrój stołów i sali na pewno zostanie zapamiętany przez Państwa gości a bogate menu zadowoli każde podniebienie …

Zawsze bardzo uważnie słuchamy życzeń naszych Klientów, jednocześnie służąc radą w przypadku jakichkolwiek pytań i wątpliwości. Zapewniamy obsługę na wysokim poziomie !

Oferujemy:

  • Wynajem sali na około 130 osób,
  • Obsługę kelnerską,
  • Menu (w zależności od wybranego wariantu I, II, III - przystawka, zupa, danie główne, deser) bufet angielski, ciasto,
  • Dania gorące serwowane (w zależności od wariantu I, II, III)
  • Napoje: napoje gorące (bez ograniczeń), woda mineralna (bez ograniczeń), soki owocowe 1l/os.

 

Alkohol własny gości bez opłaty „korkowego” lub alkohol zorganizowany przez nas w cenach promocyjnych.

 

Dzieci do lat 3 – bezpłatnie
Dzieci od 4 do 12 lat – 50% stawki
Dzieci powyżej 12 lat – 100% stawki
Poprawiny 60,00 – 80,00/os.

 

Cena obejmuje:



  •     wynajem sali
  •     podstawową dekorację stołów (białe obrusy, kompozycje serwet w wybranej przez Państwa kolorystyce)
  •     przywitanie chlebem i solą
  •     lampka szampana dla Małżonków i gości
  •     obsługę kelnerską
  •     Domek (apartament)  dla Państwa Młodych
  •     bezpłatny parking
  •     napoje gorące (kawa,herbata) oraz woda z cytryną i miętą bez ograniczeń do spożycia na terenie lokalu.

 

Dodatkowo płatne:

  • Napoje gazowane 1l/os. - cena 8,00 / l
  • Owoce – 8,00 / os.
  • Pokoje (domki) dla gości weselnych ze śniadaniem - 60 / os.
  • Szarfy i pokrowce w kolorze białym 5,00 / krzesło
  • Opłata Stoart 100,00 pln, jeżeli nie uiszcza jej zespół / DJ
  • Dla przyjęć weselnych na minimum 80 osób i menu wariantu III  oraz ikebana
  • kwiaty / bukiet (wersja standardowa) na stole prezydialnym w cenie.
  • Do ceny menu weselnego doliczamy za obsługę 10%
  • Prezentujemy przykładowe menu na wesele. W podanym menu mogą nastąpić zmiany według Państwa życzeń


WESELA  W LISTOPADZIE I GRUDNIU* 10% ZNIŻKI

WESELA  W  STYCZNIU I LUTYM 20% ZNIŻKI

 * z wyjątkiem świat i Sylwestra

 

I wariant menu


Cena – 160 zł / osoby


  • przystawka: tatar z marynowanego łososia na awokado
  • zupa: consomme z podgrzybków z pietruszkowymi kluseczkami
  • danie główne: roladki z szynki faszerowane kaszą gryczaną, wątróbką, śliwkami na kluseczkach gnocchi z glazurowaną marchewką, polędwiczki wieprzowe faszerowane morelą, otulone boczkiem wędzonym na puree ziemniaczano-chrzanowym z zielona fasolką, łosoś z pieca na postumencie szpinakowym z sosem holenderskim i kulkami ryżowymi z orzechami
  • deser: mus z suszonych owoców z dodatkiem likieru pomarańczowego i puszystej pianki jogurtowej
  • zimna płyta: pieczony schab z porem i orzechami, pasztet staropolski w cieście francuskim z konfiturą z żurawiny, dorsz faszerowany glazurowany galaretką cytrynową, deski wędlin długo dojrzewających, śledziki na sposób orientalny, sałatka z grillowanych papryczek z dodatkiem koziego sera, sałatka z pieczonych buraków, rzodkiewki z wędzonym śledziem, wybór pieczywa, masła smakowe, warzywa marynowane i kiszone, zimne sosy
  • danie gorące około północy: zupa rybna z białych ryb z dodatkiem pieczonych pomidorów i z pikantnymi pulpecikami łososiowymi

 

II wariant menu


cena 190 zł / osoby

 

  • Przystawka: Owoce morza marynowane w limonce, chilli z sosem teriyaki, podane w koszyczku ze smażonej lazanii
  • Zupa: Rosół z gęsi podany z pierożkami faszerowanymi kaczką i z warzywami julienne
  • Danie główne: rolady z udek kurczaka faszerowane grzybami i serem podane na plastrach, pieczonych ziemniaków i różyczkami brokuła i z prażonymi migdałami, eskalopki wieprzowe z musem wiśniowym na puree z pieczonej dyni i glazurowane marchewki, dorsz bałtycki smażony w temperze piwnej na frytkach domowych z groszkiem cukrowym
  • Deser: krem brulee z absyntem palonym brązowym cukrem
  • Zimna płyta: pasztet z kaczki z wytrawną marmoladą ze śliwek, pieczony udziec wieprzowy marynowany w jałowcu, karczek z glazurą morelową, śledziki na konfiturze z czerwonej cebuli i jabłek, tymbaliki z krewetkami i koprem włoskim, trójkąciki sera camembert panierowane w pestkach dyni ułożone na rukoli, kolorowych sałatach, pomidorkach koktajlowych skropione musem malinowym, półmiski mięs i wędlin podwędzanych, sałatka z pomarańczy, orzechów i kurczaka, wybór pieczywa, masła smakowe, warzywa marynowane i kiszone, zimne sosy
  • Danie gorące około północy: zupa „ucha” z pikantną wołowiną podana w chlebie

 

III wariant menu

 

Cena – 240 zł / osobę

 

  • Przystawka: Carpaccio z wędzonej piersi gęsiej na tafli z rukoli, karmelizowanej gruszki z musem malinowym
  • Zupa: Cappuccino z batatów z podwędzaną śmietanką
  • Danie główne: Konfitowane udka z kaczki z coulis daktylowym na kluseczkach z parmezanem i sałatką z pieczonych jabłek, pieczona rolada wieprzowa z konfiturą wiśniową na puree z dyni i z buraczkami, pieczona pierś z kurczaka na emulsji jałowcowej, ziemniakami au gratin i glazurowaną fasolką szparagową, roladki z dorsza bałtyckiego faszerowane szpinakiem, suszonymi pomidorami pod beszamelem, puree ziemniaczane z topinamburem i emulsją z marchewki
  • Deser: Parfait miodowo-bezowe skropione adwokatem
  • Zimna płyta: terrina z łososia, śledzik z fen kułem na plastrach pieczonego jabłka, śledzik na galaretce z żubrówki posypaną orzeszkami, pasztet z dziczyzny przekładany leżakowaną słoniną, tatar wołowy na marynowanych podgrzybkach, blanszowanej cebulce i anchois, pieczona szynka z chrupiącą skórką, pieczeń z cielęciny z dipem z tuńczyka, pater suszonych wędlin, łosoś wędzony na mixie zielonych sałat z pomidorkami cherry, oliwkami, kaparami i oliwą rydzową, sałatka z kurczakiem, bekonem, borowikiem i cykorią, wybór pieczywa, masła smakowe, warzywa marynowane i kiszone, zimne sosy
  • Danie gorące po północy: żur na zakwasie z żytnich otrębów z kurkami

 * Całkowity koszt wesela ustalany jest indywidualnie na spotkaniu po zapoznaniu się z oczekiwaniami i potrzebami Klienta.

Oferujemy pieczonego dzika w cenie 1.400,00 - 2.200,00 (w zależności od ilości osób). Stół wiejski (np. : smalec ze skwarkami​, boczek wędzony​, ogórki z beczki​, kiełbasa wiejska​, ​​zynka wędzona, ​salceson)  w cenie 18,00 / os., stół rybny (np.: ryby wędzone - 2 rodzaje, koreczki, ryby w zalewie, rybne szaszłyczki) w cenie 23,00 / os.

Przy dokonaniu rezerwacji wymagana jest zaliczka w wysokości 3.000,00 pln

Istnieje możliwość zorganizowania albo baru mobilnego, albo skorzystania z baru oraz wynajęcie barmana


Wesele Natura Park    Wesele Natura Park  

 

 

Wesele Natura Park    Wesele Natura Park  

 



Zobacz galerię ośrodka